Beveiliging diensten van PROFESSIONAL beveiliging

ZORGBEVEILIGING

De stabiele factor in een drukke omgeving

Elke doelgroep heeft zijn eigen beveiligingsuitdagingen. Beveiliging in de zorg is niet anders. Professional beveiliging heeft jaren ervaring in de beveiliging van zorginstellingen voor specifieke doelgroepen. Door de affectie voor deze doelgroep, zijn wij ons hier steeds meer in gaan specialiseren. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat onze beveiligers er niet alleen voor de veiligheid zijn, maar tevens een paar extra ogen, een stevige persoonlijkheid met een gastvrije uitstraling en een luisterend oor bieden. Dit draagt allemaal bij aan de veiligheid en gemoedstoestand van uw personeel, cliënten-bewoners en de bezoekers. Professional beveiliging levert hiervoor de juiste mensen met de nodige ervaring en certificaten.

Duidelijke communicatie
Object beveiliging

objectbeveiliging

Uw object in veilige handen

De veiligheid van uw bedrijf waarborgen? Professional beveiliging biedt hiervoor professionele objectbeveiliging aan, tijdens als buiten kantooruren. Deze dienst is inzetbaar bij beveiligings-, portiers-, en receptiediensten bij alle denkbare objecten. Met deze dienst staan onze objectbeveiligers 24/7 klaar voor u. Tijdens deze 24/7 diensten houden de objectbeveiligers toezicht op uw object, om tijdig de situaties die mogelijk schade kunnen veroorzaken te signaleren.

Receptiebeveiliging

Dag en nacht

Uw receptie dag en nacht bewaakt door een professionele beveiliger met een gastvrije uitstraling. Beveiligers van Professional beveiliging zorgen niet alleen voor een gastvrije ontvangst zodat uw client zich welkom voelt, maar ook voor een wakend oog.  

Alert op agressie

Het kan altijd een keer gebeuren dat de emoties oplopen en er geweld dreigt, onze beveiligers zullen dan met zo min mogelijk overlast ingrijpen. Hierdoor blijft de veiligheid voor uw personeel, cliënten en bezoekers gewaarborgd.
Bouwplaats beveiliging

Wij zijn er voor uw veiligheid

Mocht u vragen hebben of staat de dienst er niet bij die u zoekt?
Neem dan gerust contact met ons op.

Bouwplaatsbeveiliging

Dynamische locaties die continu veranderen

Dure kosten door diefstal en/of vandalisme? Wanneer u hier last van heeft is het raadzaam om aan bouwplaats beveiliging te denken. Bij bouwplaats beveiliging is het raadzaam om eerst een beveiligingsplan te maken. Een goede voorbereiding is het halve werk. Professional beveiliging kan deze taak voor u op zich nemen en uitvoeren.