Zorgbeveiliging

Professional beveiliging is doordat wij al jaren samen werken met GGZ bekend met de uitdagingen die het karakter van zorg instellingen met zich meebrengt, met name op het vlak van veiligheid en beveiliging. Bij zorg beveiliging heb je veelal te maken met een grote wisseling van bezoekers, personeel en patiënten/cliënten. Hierdoor ontstaat vaak een unieke dynamiek, waardoor zorg beveiliging niet het zelfde is als reguliere beveiliging. De beveiligers van Professional beveiliging zijn dan ook uitstekend voorbereid om deze taak voor u op zich te nemen.

De zorg beveiligers van Professional beveiliging zijn vaak het eerste aanzicht voor uw bezoekers, personeel en cliënten. Hierdoor zijn zij ook uw eerste visitekaartje. Dit doen onze beveiligers op een gepaste manier waarin de veiligheid voorop staat, maar het gastvrije gevoel blijft. Tevens zijn zij zich bewust dat zorginstellingen te maken hebben met het risico op diefstal of agressie. Door beveiligers van Professional beveiliging te gebruiken verminderd u de kansen hierop, maar mocht het onverhoopt toch gebeuren zullen zij hier gepast op reageren.

handruk-professional-beveiliging

Enkele taken die de zorgbevciliger voor u kan uitvoeren

  • Het tegengaan van ongecontroleerd in- en uitgaand personen- en goederenverkeer middels o.a. toezicht.
  • Het verwijzen van bezoeker naar de zorgafdelingen en/of poliklinieken.
  • Eventueel gecombineerd met ondersteunende taken ten behoeve van (logistieke) bedrijfsprocessen, zoals receptie- en telefoontaken.
  • Controle ronden lopen door en om het gehele pand met specifieke aandachtspunten zoals de opiaten ruimten en kleedkamers van het personeel.
  • Ondersteunende taken voor uw zorg personeel.
  • Uitvoeren van cameratoezicht.
  • Interveniëren bij agressie gevallen.
  • Beveiligers in bezit van BHV, waardoor onderdeel van uw first responder team.

Zorgbeveiliging is een specialisatie binnen Professional beveiliging, voor een aantal grote klanten verzorgen wij de beveiliging op diverse locaties. Wij denken graag met u mee, om een veilige en gemoedelijke sfeer te creëren voor uzelf, personeel, cliënten en bezoekers.

Duidelijke communicatie door beveiliger

Wij zijn er voor uw veiligheid